Åh vad det är segt med våren… aldrig verkar den komma. Vi väntar på lite bättre väder innan vi bestämmer vilken dag vi öppnar 🙂 … men den som väntar på något gott heter det ju. Håll utkik efter öppettiderna här och på Facebook.

Men vi måste ju bjussa på något nytt också….. Vi har fått in Pernilla Wahlgrens underbara uppläggningsfat och serveringsskål i serien Piccadilly från Sagaform. Så glada och stolta att få vara återförsäljare av dessa produkter.

Ett stort härligt droppformat fat av stengods som passar både till vardag och fest.

En ugnssäker blomformad skål i stengods. Gör en härlig paj, läcker sallad eller servera potatis i denna fina skål.

Ps. och kan du inte hålla dig tills vi öppnat så går det bra att maila info@lindekulle.com eller ringa 070-53 120 59 och beställa din alldeles egna ;-).