Nu trillar ännu en nyhet in till Lindekulle Gårdsbutik.

Väskan har hur många användningsområden som helst, det är bara fantasin som sätter gränser…

Den lilla väskan placerar du lätt i cykelkorgen och kan lätt ha med dig lunch till jobbet, få med dig matvarorna hem, picknick korg med mera. Den stora rymmer allt du behöver för en dag på stranden.

Eller varför inte använda denna ljuva väska istället för vas eller kruka? Fyll på med vatten och sätt i en bukett ljuvliga tulpaner, eller ett par krukor med blommor. En oväntad men uppskattad gå bort present blir det definitivt.

Än håller vår Gårdsbutik vinterstängt (öppnar någon gång i mars, datum återkommer vi med) men är du redan nu sugen på en av dessa fina väskor från Hinza så går det bra att boka och hämta efter överenskommelse, maila till info@lindekulle.com eller ring 070-53 120 59.

Väskorna finns i färgerna Rosa, Nougat, Svart och Vit.